Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lézeres körömgomba kezelés képes leírás - Körömgomba.tlap.hu
részletek »

Lézeres körömgomba kezelés - Körömgomba.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: koromgomba.tlap.hu » Lézeres körömgomba kezelés
Keresés
Találatok száma - 7 db
Alfa-Med Egészségközpont

Alfa-Med Egészségközpont

A körömgomba fajtái Dermatofita gombák- Fonalas gombák Előfordulás: Bőrön és körmökön. Leggyakoribb a láb körmein (90%) Sarjadzó gombák Előfordulás: Kézen gyakoribb, mint lábon Penészgombák Előfordulás: Kézen és a lábon ritkán (kevesebb, mint 10%)

Az Ön bőre a mi felelőségünk

Az Ön bőre a mi felelőségünk

A jó megjelenés egyik fontos záloga a szép, formás, ápolt köröm. Ápolatatlanságot sugároz, ha a színe, vastagsága, állaga vagy a formája megváltozik. Az ilyen jellegű elváltozások leggyakoribb oka a körömgomba, mely egyaránt érintheti a kéz- és lábkörmöket, ez utóbbiakat kétszer gyakrabban. A felnőtt népesség körében hozzávetőleg 10-15%-os gyakorisággal fordul elő, de a 40 év felettiek esetében ez az arány 40%.

Dr. Kolat Zsuzsa plasztikai sebész

Dr. Kolat Zsuzsa plasztikai sebész

Amennyiben Ön egészséges, a körömgomba valószínűleg nem okoz komoly problémákat, ám rosszul nézhet ki, fájhat, vagy károsíthatja a körmöt vagy körömágyat. Azonban ha Ön cukorbeteg, vagy immunrendszere legyengült, a körömgomba komolyabb problémát okozhat, ezért mindenképpen beszéljen orvosával arról, mi a kezelés legjobb módja.

Fotona ClearSteps lézeres kezelés

Fotona ClearSteps lézeres kezelés

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az FDA (USA Élelmiszer és Gyógyszerellenőrző Hivatala) engedélyezte a Fotona ClearSteps lézeres körömgomba kezeléseket, mely azt jelenti, hogy a Fotona lézerek most már hivatalosan is a körömgomba elleni harc eszközeivé váltak.

Körömgomba eltávolítása lézerrel Mosonmagyaróvár

Körömgomba eltávolítása lézerrel Mosonmagyaróvár

A körömgomba (onychomycosis) emberek millióit érintő fertőzés. Okozója az esetek 70%-ában a trichophyton rubrum gomba, amely mikroszkopikus méretű organizmus, napfény nélkül is képes életben maradni, szaporodásához előnyös a meleg és nedves környezet. A gomba a hám apró, láthatatlan sebein vagy a köröm és a körömágy közti kis résen át is behatolhat a bőrbe, ahonnan roppant nehéz kiirtani, mert a köröm mintegy védőréteget jelent a burjánzó gombák számára.

Körömgomba eltávolító gépek

Körömgomba eltávolító gépek

Sorakoznak a polcokon a legújabb kozmetikai gépek: HIFU, IPL - egyszóval minden, ami megkönnyíti a legtöbb kozmetikus munkáját. Nem kell olcsó, hasznavehetetlen berendezésekkel dolgoznia! Mind a HIFU gép, mind pedig az IPL gép jó társa lesz az arc és testkezelések, egyéb beavatkozások során. Jelentkezzen képzéseink egyikére, tudjon meg többet használatukról! Elmerülhet a szakma rejtelmeiben, szalonunk nyitva áll. Reméljük, hogy Önnel is tapasztalatot cserélhetünk a legközelebbi tanácsadáson. Keressen minket még ma!

Lézerrel a körömgomba ellen

Lézerrel a körömgomba ellen

Ezen korábbi terápiás lehetőségeinket forradalmian új módszerrel bővíti a lézerterápia, ami az USA-ban 2010 óta az FDA által is elfogadott és egyre szélesebb körben alkalmazott kezelési mód. Mellékhatásmentes és valóban hatékony kezelés. Természetesen ez a módszer sem ígér azonnali látványos javulást, hisz a beteg körömnek le kell nőnie, ami 6-12 hónapig is tarthat. Az újonnan növekvő köröm azonban egészséges

Tuti menü