Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hová fordulhatok? képes leírás - Körömgomba.tlap.hu
részletek »

Hová fordulhatok? - Körömgomba.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: koromgomba.tlap.hu » Hová fordulhatok?
Keresés
Találatok száma - 4 db
Gombás köröm kezelése Debrecen magánrendelőjében

Gombás köröm kezelése Debrecen magánrendelőjében

A gombás köröm kezelése Debrecenben található magánrendelőmben szakorvosi koordinálással lehetséges. A szakorvosi kezelés jóval hatékonyabb magoldást nyújt a körömgomba problémájára, mint a házi praktikák. A körömgomba a fonalas, penész vagy a sarjadzó gombák miatt alakul ki

Köröm betegségeinek kezelése

Köröm betegségeinek kezelése

A kéz és a láb körme számtalan megbetegedésnek van kitéve, melyek közül leggyakrabban a benőtt köröm és a körömgomba okoz problémát. A helytelen körömvágás (sarkokon lekerekített körmök), a nem megfelelő cipő viselése, vagy alkati adottságok következtében kialakuló körömbenövés olyan elváltozás, amely otthoni kezelésekkel (lábfürdő, krémek használata) nem kezelhető hatékonyan.

Körömgomba

Körömgomba

A gombás fertőzés igen gyakori bőrgyógyászati betegség. Bár a problémát okozó mikroszkopikus méretű gombafajok állandóan jelen vannak, a normál flórának is lehetnek tagjai, de fertőzést csak akkor okoznak, ha szervezetünk legyengül, és szaporodásukhoz megfelelő környezetet találnak.

Lézeres körömgomba eltávolítás

Lézeres körömgomba eltávolítás

A bőrgomba gyógyszeresen is kezelhető, kizárólag bőrgyógyász szakorvos javaslatával. A körömgomba kezelése házilag nem szokott sikerrel járni. A körömgomba kezelésére való szerek közül kiemelendők a helyi ecsetelők vagy speciális körömlakk használata, gyakran belsőleg adott gyógyszer egyidejű alkalmazásával.

Tuti menü